Ballonnenservice.nl Ballonnenboog Heliumballonnen Bedrukte ballonnen Ballonpilaren

zaterdag 1 mei 2010

Opening kinderdagverblijf Abcoude



Op 29 april was de opening van een nieuw kinderdagverblijf in Abcoude en ballonnenservice.nl i.s.m. opblaasfiguur.nl verzorgde daar de ballonnen, een ballonoplating, skytubes, rode loper, springkussen, heliumballonnen, ballonnenboog en ballonpilaren. Een feestelijk gezicht dat al vanaf de snelweg te zien was !

Ook een opening ?
www.ballonnenservice.nl
www.opblaasfiguur.nl

vrijdag 30 april 2010

Ballonnenboog en ballonnensliert bij Himalayahuis Aalsmeer


Ballonnenservice.nl heeft vandaag op koninginnedag een ballonnenboog en een ballonnensliert geleverd aan het Himalayahuis in Aalsmeer. Ondanks het slechte weer zat de feestsfeer er bij dit Aalsmeerse Restaurant dus al prima in !

www.ballonnenservice.nl

Ballonnen geleverd bij opname 'Koffietijd'

Ballonnenservice.nl heeft vandaag in alle vroegte ballonpilaren en heliumballonnen bezorgd bij de opname van koffietijd in de voormalige 'Gouden kooi'. Ballonpilaren bestellen ? www.ballonnenservice.nl

woensdag 28 april 2010

Ballonnenboog 'M' voor afscheid medewerker


Bij een bedrijf in Amstelveen heeft Ballonnenservice.nl vandaag een ballonnenboog geplaatst in de vorm van de letter 'M'.
Zowel de eerste letter van de betreffende medewerkster als ook de eerste letter van de naam van het bedrijf. Zeer toepasselijk dus !
Ook een speciale ballonnenboog bestellen ? Kijk op www.ballonnenservice.nl

maandag 26 april 2010

Heliumballonnen Jaarbeurs Utrecht


Vandaag heeft Ballonnenservice.nl ballonnen geleverd op de TCD in de Jaarbeurs in Utrecht.
De ballonnen zijn niet alleen gevuld met helium maar tevens behandeld met Hi-float. Een speciale vloeistof die er voor zorgt dat de ballon 4 a 5 dagen blijft zweven.

Heliumballonnen bestellen ? www.ballonnenservice.nl